Köpvillkor

Dessa köpvillkor har Hundtjänsten Sverige

Anmälan sker via e-post , tel: 070 957 06 60 eller via formuläret som finns när du klickar på ANMÄL, under respektive kurs. Om du betalar via KLARNA fyller du i samtliga uppgifter när du kommer till ”kassan”. Har du inte fått någon bekräftelse på din anmälan inom en vecka, var snäll och ring eller skicka ett sms: 0709570660. KONTROLLERA även din skräpkorg, så att inte mailet har hamnat där. För att försäkra dig om att du kan ta emot mail från Hundtjänsten, var snäll och lägg in info@hundtjansten.se i din adressbok.

Tel.tid: mån-tors kl. 13.00-15.00.Betalning sker via faktura som skickas ut via mail i god tid innan kursen startar, tillsammans med all övrig information. Betalar du via KLARNA har du möjlighet att dela upp betalningen och anger det i så fall i deras betalningsval som du kommer till om du klickar på Hundtjänstens ”produkter” i ebutiken.

Intresseanmälan till kurs
Söker du en kurs som ännu inte hamnat på hemsidan, kan du göra en intresseanmälan och när du får reda på datumen avgöra om du vill gå kursen. En intresseanmälan är inte ekonomiskt bindande.

Anmälan till en kurs
Din anmälan via mail eller telefon är ekonomiskt bindande. Har du anmält dig till en kurs har du 14 dagars ångerrätt enligt svensk lag. Det är då upp till dig att meddela om du inte vill delta på kursen. Du får en faktura via mail där sista-betalnings-datum framgår tydligt innan aktuell kursstart, om ingen annan överenskommelse skett. Betalar du via KLARNA har du möjlighet att dela upp din betalning, det ser du när du kommer till kassan där.

Avbokning av en anmälan
Avbokning av din anmälan senare än två veckor innan kursstart debiteras med full kursavgift, om inte läkar- eller veterinärintyg finns.

Reklamation
Skulle du mot förmodan vara missnöjd med kursen, säger du till direkt efter första lektionen och får då full kursavgift tillbaka.

Inte giltig reklamation

  • Kursavgiften betalas inte tillbaka om du anser att din hund redan kan de övningar som vi tränar. Övningarna finns presenterade på aktuell kurssida.
  • Kursavgiften betalas inte tillbaka om du inte vill använda dig av belöning, eftersom hela Hundtjänstens filosofi inriktar sig på positiv inlärning.
  • Kursavgiften betalas inte tillbaka om du inte varit ärlig i din anmälan och underlåtit att tala om att din hund har speciella problem. Detta eftersom en sådan hund tar för mycket tid från de andra deltagarna på kursen. Se längre ner vad som menas med speciella problem.

Två personer/hund är välkomna på kursen. Åldersgräns 12 år i sällskap med vuxen.

Barn på kurs
Barn och hundar är en underbar kombination, men tänk på att alltför små barn kan ha svårt att förstå att kursen är till för att hunden skall vara i fokus och barn kan även störa de övriga deltagarna. Träningen måste alltid bedrivas under överinseende av en vuxen/mogen person, för hundens bästa och för att få bästa träningsresultat.

Hund med speciella problem
Om din hund har speciella problem är det bättre att du tar privatlektioner. Speciella problem kan vara aggressivitet/gör utfall eller extrem rädsla. Är du osäker på vad som menas med detta, kontakta mig så förklarar jag!

Strikt Hundägaransvar
Du har som hundägare alltid strikt hundägaransvar enligt lagen. Hundtjänsten tar inget ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada. Du ombeds att se över din hem- och hundförsäkring innan kursstart.

OBS! Om du är under 18 år måste en målsman göra anmälningen åt dig. Genom att fylla i anmälningsformuläret försäkrar du att du är över 18 år.

VARMT VÄLKOMNA!